ESHAB Escola d'Història de l'Art de Barcelona | PRESENTACIÓ
13396
page,page-id-13396,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

PRESENTACIÓ

L’ESHAB, Escola d’Història de l’Art de Barcelona, és un centre d’estudis creat per la divulgació de l’art i de la cultura. Els nostres cursos estan adreçats a totes aquelles persones interessades a adquirir els coneixements imprescindibles per gaudir-ne. Creiem, doncs, que existeixen molts motius per decidir-se a estudiar a l’Escola.

 

La societat actual, excessivament tecnificada, ha deixat de banda una difusió de qualitat dels temes relacionats amb les humanitats i l’art. Pensem que cada vegada més existeix una major demanda de coneixements sobre aquests temes, i fora dels recintes universitaris és difícil d’accedir-hi.

 

Per comprendre la cultura contemporània és necessari tenir coneixement de la seva evolució al llarg dels últims segles. D’altra banda, aquests coneixements són imprescindibles per comprendre els continguts de les manifestacions (art, literatura, música, cinema, filosofia…) d’avui dia. Els museus, les exposicions, els concerts, cada vegada, tenen un major protagonisme en les ciutats actuals.

 

El temps lliure, la cultura de l’oci i l’augment de l’esperança de vida ens preparen cap a una societat en la que la formació i l’enriquiment personal tindran cada vegada una major importància.

 

 

1994

FUNDACIÓ DE L'ESHAB

23

ANYS D'EXPERIÈNCIA

2500

ALUMNES FORMATS A L'ESHAB