ESHAB Escola d'Història de l'Art de Barcelona | MÀLAGA, UNA ESCAPADA AMB MOLT ART
15133
page,page-id-15133,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

MÀLAGA, UNA ESCAPADA AMB MOLT ART

DEL 24 AL 27 DE NOVEMBRE de 2016

El desenvolupament cultural de Màlaga en els últims anys, amb l’obertura de nous museus, ha canviat la imatge d’aquesta ciutat andalusa. “L’imperi de la llum i el blau” com l’anomenava Ortega i Gasset ofereix un repertori artístic interessant. Des de la Fundació Picasso, que acull una gran col·lecció d’art contemporani, fins al Museu Carmen Thyssen, el Museu Picasso, el Centre Pompidou, el Museu d’Art Rus, l’Alcassaba, el Teatre Romà, el carrer Marqués de Larios i molt més. Tot això amenitzat amb “pescaito frito” i bon vi. Anem a descobrir els seus racons!!

 

Dijous 24 de novembre Màlaga

Vueling Barcelona-Màlaga: 9:20-10:55h

Acomodació a l’hotel NH Màlaga**** ubicat en ple centre urbà.

Iniciarem un recorregut a peu pel centre de la població. A prop de l’hotel es troba el renovat Mercado Central Atarazanas, que combina les parades tradicionals amb espais per a la degustació gastronòmica. Travessarem els carrers del centre històric fins arribar a la Catedral, excel·lent mostra d’arquitectura renaixentista andalusa del s. XV que va ser aixecada sobre una antiga mesquita.

Dinarem en un restaurant seleccionat.

Durant la tarda descobrirem importants restes històriques: l’Alcassaba és un immens palau-fortalesa musulmà que domina la ciutat. Va ser construïda al s. XI i va patir importants ampliacions posteriors fins arribar a posseir 110 torres. Sota mateix, es troba el teatre romà, descobert l’any 1951 i construït al s. I durant el regnat d’August.

Resta de la tarda lliure, sopar lliure i allotjament a l’hotel.

 

Divendres 25 de novembre

Dedicarem el matí a visitar el Museo Picasso Málaga, situat al palau renaixentista dels comptes de Bellavista, creat a partir de la donació de Christine i Bernard Ruiz Picasso, nora i nét de l’artista, que constitueix el nucli principal dels fons del museu. El conjunt d’obres de la col·lecció, realitzades entre 1892 i 1972, permet mostrar les innovacions del seu art, així com l’àmplia varietat d’estils, materials i tècniques emprades al llarg de tota la seva trajectòria artística.

Després d’aquesta interessant visita, ens aproparem fins a la casa natal del pintor, ubicada al nº 15 de la Plaza de la Merced.

Dinar de tapes en una típica bodega.

Durant la tarda accedirem al punt més alt de la ciutat, el Gibralfaro, des d’on es divisa una magnífica panoràmica de la ciutat i del port de Màlaga. Visitarem les restes del que va ser el castell del s. XIV que protegia l’alcassaba.

 

Dissabte 26 de novembre

El Museo Carmen Thyssen, inaugurat el març de 2011 i ubicat en el Palacio de Villalón és un edifici renaixentista del segle XVI. La col·lecció parteix d’una sèrie de peces de mestres antics entre els quals destaca la Santa Marina de Zurbarán, tot i que el discurs se centra en els gèneres pictòrics de la pintura espanyola del segle XIX, posant un èmfasi especial en la pintura andalusa.

Aprofitarem per visitar també l’Exposició Sorolla: apunts de New York. Es tracta de dibuixos i gouaches que va realitzar al viatjar-hi per segona vegada l’any 1911. És una mostra inèdita en la que es fa palesa l’impacte que li va causar la gran metròpoli americana.

Tarda lliure.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

 

Diumenge 27 de novembre

El Centre Pompidou Màlaga fou inaugurat el 2015 i esdevingué el primer que el centre artístic parisenc va ubicar fora de França. Ocupa El cubo, un immoble de dues plantes dissenyat pels arquitectes Javier Pérez de la Fuente i Juan Antonio Marín Malavé, situat al port de Màlaga. La seva col·lecció permanent proposa un recorregut pels segles XX i XXI amb obres d’artistes tan destacats com Francis Bacon, Brâncuși, Marc Chagall, Giorgio de Chirico, Max Ernst, Giacometti, Frida Kahlo, Fernand Léger, René Magritte, Joan Miró, Francis Pica.

Dinarem en un restaurant seleccionat.

A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per tornar a Barcelona.

Vueling Màlaga 19:40 – Barcelona 21:15 h

 

 


PVP: 930 € en habitació doble

Sup. habitació: 160 €


 

EL PREU INCLOU:

 

  • Bitllet amb la companyia Vueling Barcelona-Màlaga-Barcelona
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Allotjament de tres nits a l’Hotel NH Màlaga **** ubicat al centre de Màlaga en règim d’allotjament i esmorzar
  • Visites guiades detallades a l’itinerari
  • Assegurança de cancel·lació inclosa
  • Dossier informatiu per l’alumne.
  • Entrades i quatre dinars en restaurants seleccionats
  • Laura Benguerel, professora de l’Escola acompanya durant tot el viatge

 

EL PREU NO INCLOU:

 

  • Qualsevol servei no especificat.

 


Data límit fer la reserva: 19 d’octubre de 2016

 

Per formalitzar-la cal realitzar un dipòsit de 300 € a l’escola o bé al nostre compte 2100-3130-77-2100681568.

La resta abans del 7 de novembre de 2016.